Monday 10 February 2014

hihihi!! ;)


SOME ONLINE RESOURCES!!!

http://lyricstraining.com/ Pàgina on podreu practicar l'anglès a través de les lletres de cançons!

http://www.howjsay.com/ Pronunciation dictionary

http://www.videojug.com/ Milers de vídeos, la majoria dels quals o bé tenen subtítols o tenen els diàlegs a sota del vídeo.

http://visual.merriam-webster.com/  Diccionari visual

http://www.bbc.com/news/ Notícies de la BBC. Podeu llegir o també buscar vídeos.

http://www.theguardian.com/uk Pàgina del diari anglès The Guardian

http://www.cataloniatoday.cat/ És una revista sobre Catalunya en anglès. La podeu trobar als quioscos. És interessant escoltar els podcasts per fer listenings.

ENJOY THEM!! :)




Aprendre anglès, una carrera de llarg recorregut!

Molts i moltes de vosaltres ja porteu un temps estudiant anglès i segurament heu viscut, viviu o vivireu moments de desànim en els que us sentiu enmig d'un desert immens i trobeu que no tireu ni envant ni enrera. No us preocupeu i no tireu la tovallola!!! És totalment normal i part del procés d'aprenentatge. 


Per això, us animo i us aconsello que us feu responsables del vostre procés d'aprenentatge i feu tot el que estigui a les vostres mans per anar millorant d'una manera contínua. 


Aprendre una llengua no és una tasca fàcil. Cada llengua veu i entèn el món a la seva manera, per això no es tracta només d'aprendre normes gramaticals i vocabulari, sinó que heu de fer vostra la manera de pensar i de llegir el món que tenen els anglòfons. Heu d'interioritzar les estructures, els matisos, els intríngulis de cada llengua. 


L'anglès és una llengua bastant fàcil gramaticalment i el que normalment el que ens costa més és parlar-la i entendre-la. En un món on la llengua vehicular és l'anglès, heu d'intentar parlar sense avergonyir-vos del vostre accent ja que la finalitat d'aprendre una idioma és la comunicació. Intenteu millorar i ampliar el vostre vocabulari, poseu com a costum fer alguna cosa en anglès, ja sigui escoltar una cançó, seguir una sèrie, parlar-lo,... Com us dic, és una carrera de llarg recorregut però sou vosaltres qui teniu el poder de poder d'avançar i de no deixar d'aprendre mai. De fet, què seria la vida sense l'aprenentatge continu??? So, don't give up!!! ;)